Jag har haft häst och ridit så länge jag kan minnas.
Gått min gymnasie utbildning på Bollerups Naturbruksgymnasium och Lantbruksinstitut.
Praktiserat i flertalet stall, bland annat hos Malin Trollnäs Turesson, Johanna Wall, Camilla Axelsson samt på Mickso Equestrian där jag fått möjligheter att utvecklas både som tävlingsryttare och unghästutbildare.
Genomförde Hästskötare examen 2010 med lovord av Jan-Ove Olsson.
Maj 2013 blev jag klar med min utbildning på Flyinge och kan nu stolt titulera mig själv som Unghästutbildare.
Tävlingserfarenhet tom 1,30 hoppning.
Visat hästar på fölpremiering, riksföl, premiering för 2åriga halvblod, treårstest, kvalitetsbedöming samt avelschampionat i hoppning.
Erhöll stipendium ur Arne Stenkilssons minnesfond för väl visad häst på premiering 2010.

Min ambition är att ge hästarna en så bra grund som möjligt i sin utbildning. Att de ska känna sig trygga i sig själv och få alla möjligheter till att kunna prestera bra.

Jag kämpar ständigt för att bli bättre och nå mina mål. Och för att det ska vara möjligt så är jag omringad av ett fantastiskt team.

Har även ett stort intresse av försäljning och förmedling av hästar. Sålt hästar till bla. Finland och Holland.

 

Henrik och Erika på Henriksfälts gård har de senaste åren bidragit med ett fantastiskt hästmaterial som har gett mig en väldigt stor skjuts på vägen dit jag är idag. Jag har sedan 2009 utbildat och tävlat deras hästar med bra framgång. Genom tidens lopp så har jag även sålt en del av deras hästar vidare. Vi samarbetar fortfarande och de är även min största referens.

Startade mitt eget företag 2013 efter avslutad utbildning på Flyinge. Jobbar nu deltid med hästar sedan 2015 då jag fick anställning som anläggningsprojektör på Eltel Networks infranet AB.

Två som alltid stöttat mig och hjälpt mig dit jag är idag är Camilla och Carita Axelsson. Alltid ett bra bollplank och referens vad det än gäller.

Helene Andersson och jag startade vårt samarbete sommaren 2013. I dagsläget har jag tre av hennes hästar i stallet.

Elin Gunnarsson och jag har idag ett välutvecklat samarbete. Firar framgångar och krigar oss igenom motgångar, bollar ideer och hjälps åt på tävling när vi kan. 

Ylva Wikman har sedan sommaren 2017 hjälpt mig oerhört mycket med träning och som ett bollplank. Vi har kommit en bra bit på vägen och har ett väl fungerande samarbete. Jag står även i hennes stall med mina hästar sedan sensommaren.
Ylva har hjälp oss mycket med hoppningen av Calexio och har gjort ett väldigt fint arbete.

Vill ge ett särskilt Tack till Mathilda Lindskog, Magdalena Hermelin, Ylva Wikman, Lennart Lindelöw och Ann-Sofie Oscarsson Hellsing för all ovärderlig hjälp och för ni tror på mig.

Tack även till Martin Westford, Carita Axelsson och Nina Celion som håller hästarna i bästa skick. Till Uwe Bublitz för all hjälp inför köpet av Vivendi och Calexio samt självklara valet när det kommer till veterinär.

 

522178-10150717351242736-1468483478-n.jpg

Rekommenderar varmt underbara Laila Berglund! www.lailaberglund.se